2011 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Pavasaris - kapu tvarkymo pikas

Atėjus pavasariui ir nutirpus sniegui, daugelis traukia tvarkyti, bei iš po žiemos atnaujinti artimųjų kapus. Vieni uždega žvakutes, kiti sodina pavasarines gėles ir atnaujina antkapius, o yra ir tokių kuriem darbų, atrodo, iki vasaros - reikia betonuoti kapo pamatus, paminklus ir bortelių apdailas. Tokiais atvejais situacija varo į neviltį - pavasaris - dažnam pats darbų įkarštis, labai sunku spėti visur ir surasti laiko deramai sutvarkyti artimųjų kapus, o jeigu kapavietė kitame Lietuvos gale - misija gali atrodyti beveik neįmanoma. 

www.kapu-tvarkymas.lt teigia paslaugas į panašias situacijas pakliuvusiems žmonėms. Jeigu neturite laiko, galimybių, esate išvykę į užsienį, www.kapu-tvarkymas.lt komanda padės išspręsti bet kokius Jūsų rūpesčius, ar tai būtų vienkartinis kapo sutvarkymas, ar kapo pamatų betonavimas, apželdinimo projekto sudarymas.
KONTAKTAI:

Tel.: 869998724 (Bitė) / 861419181 (Omnitel)
El. paštas : info@kapu-tvarkymas.lt
Dėl išsamesnės informacijos apsilankykite internetiniame puslapyje www.kapu-tvarkymas.lt

MES DIRBAME JUMS!

1 komentaras:

  1. Labai gražiai sutvarkytas kapas. Man labai nepatinka kai gedulo puokštes ar kažkokie masyvūs sodinukai visą kapą užgožia. O čia taip tvarkingai ir jaukiai.

    AtsakytiPanaikinti